مهندسی “برج های سالادی” در چین +عکس

خیلی از آدمایی که به رستورانای منوی باز می رن تلاش می کنن تا حدی که توان دارن از خوراکیا استفاده کنن و این عادت همه مردم دنیاس. این عادت این روزا به یکی از بلاهای رستورانای منوی باز چین تبدیل شده.

تازگیا در چین رستورانای منوباز ظرفای خود رو کوچیک کردن تا مردم کمتر بتونن غذا درون اون ریخته و سود بیشتری نصیبشون شه اما مردم هم بیکار نشده و راهی جدید رو واسه بیشتر کشیدن غذاها ایجاد کردن.

“مهندسی برجای سالادی” جدیدترین راهیه که مشتریان چینی اون رو انجام میدن. در این روش هر کدوم از مشتریان تلاش می کنن تا حد توانشان روی بشقابای کوچیک میوه و سبزیجات تازه بچینن و نام اون رو برجای سالاد گذاشته ان.

این روش باعث شده همه آدمایی که وارد این رستورانا می شن شروع به رقابت با همدیگه کنن و حالا این رستوران دارها هستن که باید ظرفای غذا رو هر دقیقه پر کرده و دیگه سود زیادی بهشون نمی ماسه.

باحال اینجاس این روش به اینترنت هم کشیده شده و هر کسی از برج خود عکس می گیرن و در اینترنت به رقابت با هم می پردازن.

china6 china1

چیجوری سلامت روحی خود رو افزایش بدیم؟

هدف از زندگی چیه و واسه چه هدفی باید زندگی کنین؟

بازنشر باشگاه خبرنگاران

پاسخی بگذارید