مواد غذایی موثر در پیشگیری از بروز حساسیت

زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل مشکی و قرمز در پیشگیری از بروز حساسیت تاثیردارن. این موادغذایی موجب ترشح یه آنتی بادی به نام  ایمونوگلوبولین  A شده و از بروز واکنشای آلرژیک جلوگیری می کنن.

مواد حساسیت زا یا آلرژن به اشکال جور واجور و از راه های متفاوت مثل گرد و خاک از راه دستگاه تنفس، غذاها از راه دستگاه گوارش، داروهای جور واجور از راه تزریق و یا گوارش و مواد آرایشی از راه پوست می تونن وارد بدن شن.

سیستم ایمنی واسه مقابله با عوامل خارجی ماده ای به نام هیستامین تولید می کنه که دلیل بروز علایم حساسیت از جمله خارش و آب ریزش بینی و چشم، خارش گلو و سرفه، عطسه، تنگی نفس، کهیر و التهابات پوستی می شه.

اگه عکس العمل آلرژیک به صورت شدید بروز کنه به اون شوک آنافیلاکتیک می گن که می تونه حتی با خطر مرگ همراه باشه.

پیشگیری از روبرو شدن با آلرژنا، اصلاح تغذیه، تزریق واکسن، به کار گیری داروهای آنتی هیستامین و مصرف بعضی ویتامینا از جمله ویتامین C  که ترشح آنتی هیستامین رو کم می کنه، از روشای کنترل واکنشای آلرژیک هستن.

فلفل دلمه ای چه خاصیتیایی داره؟

خاصیت شنبلیله خشک شده چیه؟

آلرژی بازنشر سیمرغ

دیدگاهتان را بنویسید