موز با سس کارامل

Digital transformation concept. Binary code. Programming.

BananasCaramelSauce

امروز در بخش آلامتو می خوایم شمارو با یه دسر خوشمزه و مقوی آشنا کنیم. البته به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین که به دلیل وجود خامه در دسر چربی اونم بالاست و به آدمایی که چربی خون بالایی دارن پیشنهاد نمی شه.

مواد لازم واسه ۴ نفر

  • ½ لیوان کره
  • ۱ لیوان شکر با کیفیت
  • ۱ و ¼ لیوان خامۀ پر چرب
  • ۴ دانه موز، پوست کنده و طولی نصف شده

دستورالعمل

  1. کره رو تو یه ماهیتابۀ بزرگ روی شعلۀ متوسط آب کنین. شکر رو درون ظرف بریزین و اونو بپزید، اونو هم بزنین تا وقتی که شکر آب شده و به رنگ قهوه‏ای روشن در بیاد. به آرومی خامه رو هم اضافه کنین (این همراه با جلز و ولزه).
  2. بذارین این ترکیب واسه ۱ دقیقه بجوشه، بعد شعلۀ اونو پائین بیارین.  قطعات موز رو اضافه کنین و تا وقتی که درون اونا گرم بشه، به پختن ادامه بدین. این چیزی حدود ۲ دقیقه زمان میبره. این دسر رو گرم سرو کنین.

آشپزی مدرن اختصاصی

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*